ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Νιούαρκ: Αεροσκάφος της United Airlines βγήκε εκτός διαδρόμου

Νιούαρκ: Αεροσκάφος της United Airlines βγήκε εκτός διαδρόμου

Το αεροδρόμιο του Νιούαρκ, ένα από τα τρία που εξυπηρετούν τη Νέα Υόρκη, έκλεισε σήμερα, αφού αεροσκάφος της εταιρείας United Airlines βγήκε εκτός του διαδρόμου προσγείωσης, χωρίς να υπάρξουν θύματα.

«Η πτήση United Airlines 627 πήρε θέση προσγείωσης στις 13.00 το μεσημέρι τοπική ώρα στην πίστα 22 …του αεροδρομίου Liberty International του Νιούαρκ, κατόπιν παρέκκλινε στην αριστερή πλευρά του διαδρόμου» εξήγησε σε ένα δελτίο Τύπου, που ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Twitter, η Ομοσπονδιακή Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ (FAA).

«Δεν αναφέρθηκε κανένας τραυματισμός στη FAA» επισημαίνεται στην ανακοίνωση, ενώ στο σημείο έσπευσε ομάδα της FAA.

Οι επιβαίνοντες απομακρύνθηκαν, σύμφωνα με την ίδια πηγή, που δεν διευκρίνισε τον ακριβή αριθμό τους.

Το αεροσκάφος ερχόταν από το Ντένβερ του Κολοράντο.

Από την πλευρά του, από το αεροδρόμιο έγινε γνωστό στο Twitter ότι λόγω ενός «έκτακτου περιστατικού», δεν πραγματοποιείται «καμία προσγείωση ή απογείωση» στο Liberty International του Νιούαρκ.

«Το αεροδρόμιο εργάζεται για την αποκατάσταση των πτήσεων. Αναμένονται καθυστερήσεις» τόνισε η διοίκηση.

Όπως μεταδίδει το CBS New York, οι πτήσεις ξεκίνησαν εκ νέου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.