ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Η Ρωσία ενισχύει τα δυτικά της σύνορά μετά την αύξηση των αμερικανικών στρατευμάτων στην Πολωνία

Η Ρωσία ενισχύει τα δυτικά της σύνορά μετά την αύξηση των αμερικανικών στρατευμάτων στην Πολωνία

Σε ενίσχυση των δυτικών της συνόρων προχωρά η Ρωσία μετά την απόφαση των ΗΠΑ να ενισχύσουν τη στρατιωτική τους παρουσία στην περιοχή, όπως ανέφερε Ρώσος αξιωματούχος του τομέα Άμυνας της Βουλής.

Ο ίδιος τόνισε ότι η Ρωσία θα απαντήσει εάν δεχτεί επίθεση από την πολωνική επικράτεια.

«Η Πολωνία φαίνεται να μην το καταλαβαίνει αυτό. Ίσως θέλει να είναι η στρατιωτική βάση κάποιου άλλου… Εν τω μεταξύ, η ανάπτυξη των στρατιωτικών δυνάμεων των ΗΠΑ δεν θα συμβάλει σε καμία περίπτωση στην ασφάλεια της Πολωνίας», δήλωσε ο αξιωματούχος.

Η κίνηση έρχεται αφότου ο Πολωνός υπουργός Άμυνας Μαριούς Μπλαστζάκ έκανε γνωστό ότι η Βαρσοβία θα παρέχει στις Ηνωμένες Πολιτείες έξι τοποθεσίες, κυρίως στα ανατολικά σύνορα της χώρας, για τοποθέτηση των επιπλέον στρατευμάτων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

​Σύμφωνα με τον υπουργό, οι τοποθεσίες θα καθοριστούν μετά από διμερείς συζητήσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.