ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Διοικητής του ΝΑΤΟ: «Ουάσινγκτον και Άγκυρα παραμένουν σε διάλογο σχετικά με τους S-400 και τα F-35»

Διοικητής του ΝΑΤΟ: «Ουάσινγκτον και Άγκυρα παραμένουν σε διάλογο σχετικά με τους S-400 και τα F-35»

Ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας Πάτρικ Σάναχαν και ο τούρκος ομόλογός του Χουλουσί Ακάρ παραμένουν σε επαφή σχετικά με τα σχέδια της Άγκυρας να αγοράσει ένα ρωσικό σύστημα αντιαεροπορικής άμυνας και μπορεί να συναντηθούν στη διάρκεια των συνεδριάσεων του ΝΑΤΟ την επόμενη εβδομάδα στις Βρυξέλλες, δήλωσε στο Reuters διοικητής του ΝΑΤΟ.

Ο Αμερικανός πτέραρχος Τοντ Γουόλτερς δήλωσε πως η σχέση μεταξύ των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ και των χωρών του ΝΑΤΟ παραμένει «απολύτως, σίγουρα σταθερή», παρά την απόφαση της Ουάσινγκτον να ακυρώσει την αγορά εκ μέρους της Τουρκίας μαχητικών F-35, αν αυτή η τελευταία προχωρήσει στην αγορά του ρωσικού αντιαεροπορικού συστήματος S-400.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν θα βάλουμε στο ίδιο μέρος αυτά τα δύο στοιχεία, τους S-400 και τα F-35», δήλωσε ο Γουόλτερς μιλώντας στην Αεροπορική Έκθεση του Παρισιού. «Ξέρω πως ο διάλογος θα συνεχιστεί για να γίνει δουλειά … πάνω σε λεπτομέρειες ανάμεσα στον υπουργό Ακάρ και τον υπουργό Σάναχαν. Στην πραγματικότητα μπορεί να υπάρξει η ευκαιρία να συναντηθούν την επόμενη εβδομάδα στις συναντήσεις υπουργών στο ΝΑΤΟ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.