ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τέξας: Εντοπίστηκαν τρία νεκρά παιδιά σε σημείο κοντά στα σύνορα με το Μεξικό

Τέξας: Εντοπίστηκαν τρία νεκρά παιδιά σε σημείο κοντά στα σύνορα με το Μεξικό

Τέσσερα πτώματα, συμπεριλαμβανομένων τριών μικρών παιδιών, ανακάλυψαν την Κυριακή μέλη της Συνοριοφυλακής των Ηνωμένων Πολιτειών, κοντά στο Ρίο Γκράντε, στο Νότιο Τέξας.

Μεταξύ των νεκρών ήταν ένα νήπιο, δυο βρέφη και μια νεαρή γυναίκα 20 ετών, σύμφωνα με το σχετικό tweet από τον Σερίφη της Κομητείας του Χιντάλγκο, Eddie Guerra.

Η γυναίκα και τα παιδιά βρέθηκαν σε μια περιοχή που είναι γνωστή για τις παράνομες διαβάσεις συνόρων και τη διακίνηση ναρκωτικών. Τα αίτια του θανάτου των τεσσάρων ατόμων, δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.

Τα πτώματα βρέθηκαν στη ζώνη διαχείρισης άγριας ζωής, Las Palomas, νοτιανατολικά του πάρκου Anzalduas, δίπλα στον ποταμό Mission, στο Τέξας. Το συγκεκριμένο σημείο αξιοποιείται αρκετά συχνά από μετανάστες, οι οποίοι περνούν παράνομα τον ποταμό Mission, ιδιαίτερα τα σαββατοκύριακα, όταν υπάρχει αρκετή κίνηση από καράβια που πραγματοποιούν ταξίδια αναψυχής. Έτσι, έχουν τη δυνατότητα να διασχίζουν μια μικρή απόσταση, από το Μεξικό, χωρίς να γίνονται αντιληπτοί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται πως τον Ιανουάριο ο Πρόεδρος Trump είχε επισκεφτεί το πάρκο, στη διάρκεια περιοδείας για να προωθήσει το σχέδιό του για την ανέγερση τείχους στα σύνορα με το Μεξικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.