ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Υποψήφια οδηγός 68 ετών παρέσυρε και σκότωσε τον εξεταστή της

Υποψήφια οδηγός 68 ετών παρέσυρε και σκότωσε τον εξεταστή της

Τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε στην Πολωνία κατά τη διάρκεια εξετάσεων μιας 68χρονης για την απόκτηση διπλώματος οδήγησης.

Η γυναίκα χτύπησε σήμερα με το αυτοκίνητό της και σκότωσε τον εξεταστή της, στην πόλη Ρίμπνικ στη νότια Πολωνία. Ο άτυχος 35χρονος παρασύρθηκε από το όχημα της υποψηφίας σε ένα κέντρο εξετάσεων κατά τη διάρκεια του τεστ που επικεντρωνόταν στους ελιγμούς, έγινε γνωστό από την αστυνομία του Ρίμπνικ, σε μια ανακοίνωση που ανήρτησε στον ιστότοπό της.

«Μια 68χρονη γυναίκα, υπό άγνωστες προς το παρόν συνθήκες, χτύπησε τον εξεταστή, ο οποίος, δυστυχώς, λόγω των τραυμάτων του, κατέληξε στο σημείο» εξήγησε ο αναπληρωτής διοικητής της αστυνομίας Ρίσαρντ Ζέπτσζορ στο ενημερωτικό τηλεοπτικό δίκτυο TVP Info.


Τη στιγμή του δυστυχήματος, ο 35χρονος πιθανόν εξέταζε άλλον υποψήφιο, πρόσθεσε η αστυνομία. Στις εικόνες που μετέδωσε το TVP Info διακρίνεται το κόκκινο Toyota Yaris, που ενεπλάκη στο δυστύχημα, με τον μπροστινό προφυλακτήρα του και την πινακίδα κυκλοφορίας να κρέμονται.

«Όταν απευθυνθήκαμε στη γυναίκα, εκείνη βρισκόταν σε κατάσταση σοκ και για αυτόν τον λόγο το να της μιλήσουμε θα ήταν πολύ δύσκολο» σημείωσε ο αναπληρωτής διοικητής της αστυνομίας.

Ατύχημα με υποψήφιο οδηγό και στην Ελλάδα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ενας εξεταστής υποψηφίων οδηγών στην Ιστιαία της Εύβοιας, τραυματίστηκε την ώρα που ο υποψήφιος οδηγός εξεταζόταν στην επί τόπου στροφή. Έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, ανέβηκε το πεζοδρόμιο και χτύπησε τον εξεταστή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.