ΗΠΑ: Κατηγορούμενος για δολοφονία επιχείρησε να κόψει τον λαιμό του μέσα στο δικαστήριο (βίντεο-φωτο)

ΗΠΑ: Κατηγορούμενος για δολοφονία επιχείρησε να κόψει τον λαιμό του μέσα στο δικαστήριο (βίντεο-φωτο)

Τη σοκαριστική στιγμή που ένας άνδρας, ο οποίος κατηγορείται για φόνο, προσπάθησε να κόψει τον λαιμό του κατά τη διάρκεια της δίκης του, κατέγραψε κάμερα που βρισκόταν μέσα στο δικαστήριο.

Ο 52χρονος Aubrey Trail κατηγορείται ότι, μαζί με τη 25χρονη φιλενάδα του, Bailey Boswell, σκότωσαν μια 24χρονη γυναίκα το 2017 και διαμέλισαν το πτώμα της. Η δίκη της Boswell πρόκειται να πραγματοποιηθεί αργότερα μέσα στο 2019.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το περιστατικό συνέβη εχθές σε δικαστήριο της Νεμπράσκα, όπου εκδικάζεται η πολύκροτη υπόθεση. Ο Aubrey Trail, κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, σηκώθηκε ξαφνικά όρθιος και φώναξε «Η Bailey είναι αθώα και σας καταριέμαι όλους!».

Στη συνέχεια κάρφωσε τον λαιμό του με ένα αιχμηρό αντικείμενο, όπως μετέδωσαν δημοσιογράφοι που βρίσκονταν μέσα στην αίθουσα.

Όπως μεταδίδει η βρετανική εφημερίδα, ο τραυματισμένος άνδρας μεταφέρθηκε με φορείο εκτός της δικαστικής αίθουσας και κατόπιν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Η κατάσταση της υγείας του παραμένει άγνωστη μέχρι στιγμής.

Δείτε τη σοκαριστική σκηνή μέσα στη δικαστική αίθουσα

Το ιστορικό της υπόθεσης
Τον Δεκέμβριο του 2017, το πτώμα της 24χρονης Sydney Loofe βρέθηκε κατακρεουργημένο μέσα σε σακούλες σκουπιδιών.

Η νεαρή γυναίκα είχε εξαφανιστεί 19 ημέρες νωρίτερα, μερικά 24ωρα αφότου γνώρισε την 25χρονη Boswell μέσω της εφαρμογής Tinder και είχαν βγει μαζί ραντεβού.

Όταν η αστυνομία οδηγήθηκε στα ίχνη του ζευγαριού, ο 52χρονος άνδρας ισχυρίστηκε στις Αρχές ότι σκότωσε «κατά λάθος» τη νεαρή γυναίκα, προκαλώντας της ασφυξία κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, η οποία ήταν συναινετική.

Οι δύο κατηγορούμενοι


Οι Αρχές πιστεύουν ότι η φιλενάδα του Boswell, που συγκατοικούσε μαζί του στο Γουίλμπερ, τον βοήθησε να σκοτώσει την νεαρή γυναίκα, να διαμελίσει το πτώμα της και να το ξεφορτωθεί, πετώντας το μέσα σε σακούλες σκουπιδιών.

Την περασμένη Τρίτη, όταν ξεκίνησε η δίκη του 52χρονου, ο Εισαγγελέας ήταν «καταπέλτης», τονίζοντας ότι υπάρχουν ενδείξεις πως το ζευγάρι είχε προσχεδιάσει τον βιασμό, τον βασανισμό και τον φόνο της άτυχης 24χρονης.

Αν βρεθούν ένοχοι, ο Trail και η Boswell αντιμετωπίζουν την θανατική ποινή.

To 24χρονο θύμα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.