Βρετανός τουρίστας πέθανε στην αίθουσα του σινεμά την ώρα που έβλεπε θρίλερ! (φώτο)

Βρετανός τουρίστας πέθανε στην αίθουσα του σινεμά την ώρα που έβλεπε θρίλερ! (φώτο)

Μοιραία αποδείχθηκε η απόφαση ενός Βρετανού τουρίστα, να παρακολουθήσει στον κινηματογράφο θρίλερ κατά τη διάρκεια των διακοπών του στην Ταϊλάνδη.

Ο 77χρονος συνταξιούχος Bernard Channing πέθανε μέσα στην αίθουσα του σινεμά, την ώρα που έβλεπε την ταινία τρόμου, στη πόλη Pattaya.

Κανείς δεν είχε αντιληφθεί ότι ο άτυχος άνδρας, είχε πεθάνει κατά τη διάρκεια προβολής του θρίλερ, μέχρι τη στιγμή που τελείωσε και άναψαν τα φώτα, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Τότε, η γυναίκα που καθόταν δίπλα του, παρατήρησε ότι ήταν νεκρός.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η γυναίκα έτρεμε μόλις ανακάλυψε ότι ο άνδρας δεν ζούσε και φώναζε το προσωπικό του κινηματογράφου, το οποίο και κάλεσε ασθενοφόρο.

Το ιατρικό προσωπικό που έφτασε στο σημείο, διαπίστωσε ότι ο άνδρας ήταν νεκρός.

Αναμένεται να γίνει νεκροψία-νεκροτομή για να εξακριβωθούν τα αίτια του θανάτου του 77χρονου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.