Άλπεις: Η σοκαριστική στιγμή της σύγκρουσης στον αέρα τουριστικού αεροπλάνου με ελικόπτερο

Άλπεις: Η σοκαριστική στιγμή της σύγκρουσης στον αέρα τουριστικού αεροπλάνου με ελικόπτερο

Το βίντεο από τη στιγμή της σύγκρουσης στον αέρα ενός τουριστικού αεροπλάνου με ένα ελικόπτερο στις ιταλικές Άλπεις στις 25 Ιανουαρίου έφεραν στη δημοσιότητα ιταλικά ΜΜΕ.

Από τη σύγκρουση πάνω από την κοιλάδα Αόστα είχαν χάσει τη ζωή τους συνολικά επτά άτομα.

Τα βίντεο είχαν καταγράψει κάμερες GoPro που βρίσκονταν στο αεροπλάνο και το ελικόπτερο και οι οποίες εντοπίστηκαν στο σημείο της συντριβής αρκετούς μήνες μετά το δυστύχημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι εικόνες είναι σοκαριστικές καθώς στο βίντεο έχει καταγραφεί η στιγμή της σύγκρουσης την ώρα που τόσο το ελικόπτερο όσο και το αεροπλάνο πετούσαν στα 10.000 πόδια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.