ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νοτιοκορεάτης αυτοπυρπολήθηκε μπροστά στην πρεσβεία της Ιαπωνίας στη Σεούλ – Μισούσε την Ιαπωνία

Νοτιοκορεάτης αυτοπυρπολήθηκε μπροστά στην πρεσβεία της Ιαπωνίας στη Σεούλ – Μισούσε την Ιαπωνία

Ένας Νοτιοκορεάτης αυτοπυρπολήθηκε την Παρασκευή μέσα στο αυτοκίνητό του μπροστά από την πρεσβεία της Ιαπωνίας στη Σεούλ.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 70χρονος, ο οποίος υπέκυψε στα τραύματά του στο νοσοκομείο στο οποίο διακομίστηκε, είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του μπροστά από την πρεσβεία.

Νοτιοκορεάτικα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο πεθερός του αυτόχειρα ήταν θύμα καταναγκαστικών έργων κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και ενώ η Νότια Κορέα βρισκόταν υπό ιαπωνική κατοχή.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο 70χρονος είχε εκμυστηρευτεί σε συγγενή του ότι μισεί την Ιαπωνία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μέσα στο αυτοκινήτο του οι αστυνομικοί εντόπισαν συνολικά 20 φιάλες αερίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.