Σιβηρία: 13χρονος δολοφόνησε τη μεγάλη του αδερφή για το τηλεκοντρόλ

Σιβηρία: 13χρονος δολοφόνησε τη μεγάλη του αδερφή για το τηλεκοντρόλ

Η τρομακτική ιστορία έλαβε χώρα στο χωριό Zhukovka της Σιβηρίας το 2011 και έχει μείνει στην ιστορία ως ο φόνος για την πιο ανούσια αιτία.

Μετά από διαπληκτισμό ενός 13χρονου και της 17χρονης αδελφής του για το ποιος θα κρατήσει το τηλεχειριστήριο και θα επιλέξει τι θα δούνε στην τηλεόραση το αγόρι πήρε το κυνηγετικό όπλο του πατέρα του και πυροβόλησε την 17χρονη αδελφή του εξ επαφής στο πρόσωπο.

Το θύμα ανακαλύφθηκε από τη μητέρα της όταν επέστρεψε στο σπίτι από την εργασία η οποία δεν μπορούσε να πιστέψει τι έγινε.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti ο 13χρονος Alexander Zajac δεν αντιμετώπισε ποινικές κατηγορίες λόγο της ηλικίας του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δυστυχώς δεν είναι ήταν η τελευταία φορά που ένα παιδί έχασε την ζωή του για ένα καυγά σχετικά με το τηλεχειριστήριο. Το 2018 μια 13χρονη στην Κένυα αυτοκτόνησε μετά από ένα καυγά με τον ξάδελφο της για το ποιο κανάλι θα παρακολουθήσουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.