ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Καλά στην υγεία τους το πλήρωμα στο πλοίο Stena Impero που επιτέθηκαν οι Ιρανοί

Καλά στην υγεία τους το πλήρωμα στο πλοίο Stena Impero που επιτέθηκαν οι Ιρανοί

Η πρεσβεία του Ιράν στην Ινδία παρείχε ενημέρωση για τα μέλη του πληρώματος του Stena Impero, το οποίο συνελήφθη στο Στενό του Χορμούζ την Παρασκευή.

Όλα τα μέλη του πληρώματος που επιβαίνουν στο υπό βρετανική σημαία δεξαμενόπλοιο Stena Impero, περιλαμβανομένων και Ινδών πολιτών, είναι καλά στην υγεία τους και εξακολουθούν να βρίσκονται πάνω στο πλοίο, ανακοίνωσε σήμερα η πρεσβεία του Ιράν στην Ινδία.

«Όλα τα μέλη του πληρώματος, περιλαμβανομένων των Ινδών πολιτών, είναι καλά στην υγεία τους, εξακολουθούν να βρίσκονται πάνω στο δεξαμενόπλοιο», ανέφερε η πρεσβεία σε ένα μήνυμα προς το πρακτορείο ειδήσεων Reuters.

Στο ίδιο μήνυμα αναφέρει πως η πρεσβεία της Ινδίας στην Τεχεράνη είναι σε επαφή με τις ιρανικές αρχές που σχετίζονται με την υπόθεση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ιρανοί Φρουροί της Επανάστασης κατέβηκαν από ελικόπτερα και συνέλαβαν το Stena Impero στο Στενό του Χορμούζ την Παρασκευή προφανώς σε αντίποινα για τη σύλληψη από τη Βρετανία ενός ιρανικού δεξαμενόπλοιου δύο εβδομάδες νωρίτερα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.