ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

32 οι νεκροί από την έκρηξη στην πετρελαϊκή εταιρεία Pemex στο Μεξικό

32 οι νεκροί από την έκρηξη στην πετρελαϊκή εταιρεία Pemex στο Μεξικό

Στο Μεξικό, ο επικεφαλής της κρατικής πετρελαϊκής εταιρείας Pemex Εμίλιο Λοσόγια δήλωσε σήμερα ότι ο αριθμός των νεκρών από την έκρηξη που σημειώθηκε στο κτίριο της έδρας της εταιρείας, στο κέντρο της Πόλης του Μεξικού, αυξήθηκε σε 32.

Σύγχυση και χάος επικράτησε μετά την έκρηξη στο κτίριο, από την οποία τραυματίστηκαν άλλοι τουλάχιστον 100 άνθρωποι.

Η έκρηξη χαρακτηρίζεται σοβαρό πλήγμα για την Πεμέξ, τη στιγμή μάλιστα που ο νέος πρόεδρος της χώρας αναζητεί ξένους επενδυτές για αυτήν.

Προηγούμενος απολογισμός έκανε λόγο για 25 νεκρούς. “Ένα μοιραίο συμβάν όπως το χθεσινό δεν μπορεί να εξηγηθεί σε λίγες ώρες. . .

δεν θα κάνουμε υποθέσεις”, είπε ο Λοσόγια.

Ένας κυβερνητικός αξιωματούχος, που ζήτησε να μην κατονομαστεί, είπε νωρίτερα ότι οι πρώτες ενδείξεις καταδεικνύουν πως υπήρξε έκρηξη ενός καυστήρα αερίου, αλλά τόνισε πως ακόμα αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Σύμφωνα με τον Λοσόγια τέσσερις όροφοι υπέστησαν ζημιές από την έκρηξη και ότι υπό κανονικές συνθήκες, σε αυτούς εργάζονται 200 ως 250 άνθρωποι, από τους συνολικά 10.000 εργαζόμενους στην έδρα της Πεμέξ, έναν ουρανοξύστη 50 και πλέον ορόφων.

“Μέχρι τώρα, έχουμε 32 θύματα: 12 άνδρες και 20 γυναίκες”, δήλωσε ο Λοσόγια σε συνέντευξη Τύπου. Πρόσθεσε ότι το έργο των σωστικών συνεργείων για την αναζήτηση και άλλων πιθανών θυμάτων συνεχίζεται. Η εταιρεία συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία της, πρόσθεσε ο επικεφαλής της

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.