Τανζανία: Τουλάχιστον 60 νεκροί από έκρηξη σε βυτιοφόρο (βίντεο-φωτο)

Τανζανία: Τουλάχιστον 60 νεκροί από έκρηξη σε βυτιοφόρο (βίντεο-φωτο)

Τουλάχιστον 60 νεκροί είναι ο τραγικός απολογισμός από έκρηξη που σημειώθηκε σε βυτιοφόρο, στην Τανζανία.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε ως συνέπεια τροχαίου ατυχήματος, όταν κάτοικοι έσπευσαν να συγκεντρώσουν ποσότητες από τα καύσιμα που είχαν χυθεί.

Το τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα 200 χιλιόμετρα από την πόλη Μορογκόρο, στα ανατολικά τμήματα της αφρικανικής χώρας.

Ο οδηγός του βυτιοφόρου προσπάθησε να αποφύγει τη σύγκρουση με διερχόμενο όχημα, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο.

https://twitter.com/mike___duke/status/1160104307305455617

Το βαρύ όχημα εξετράπη της πορείας του και αναποδογύρισε. Στο σημείο έσπευσαν δεκάδες περίοικοι, προκειμένου να μαζέψουν ποσότητες από τα καύσιμα που είχαν χυθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λίγο αργότερα, όμως, πραγματοποιήθηκε έκρηξη, με αποτέλεσμα τον θάνατο τουλάχιστον 60 ατόμων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.