ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Σίδνεϊ: Έσπειρε τον τρόμο ένας άνδρας με μαχαίρι – Αναφορές ότι ο δράστης φώναζε «ο Αλλάχ είναι μεγάλος» (βίντεο)

Σίδνεϊ: Έσπειρε τον τρόμο ένας άνδρας με μαχαίρι – Αναφορές ότι ο δράστης φώναζε «ο Αλλάχ είναι μεγάλος» (βίντεο)

Τρόμος επικράτησε το πρωί της Δευτέρας ώρα Ελλάδας (μεσημέρι ώρα Αυστραλίας) στο Σίδνεϊ από την επίθεση άνδρα με μαχαίρι κατά πολιτών.

Σύμφωνα με την αστυνομία μια γυναίκα έχει τραυματιστεί και έχει μεταφερθεί σε νοσοκομείο σε σταθερή κατάσταση.

Ο δράστης, ο οποίος κατά πληροφορίες του Sky News φώναζε «ο Αλλάχ είναι μεγάλος» έχει συλληφθεί ενώ νωρίτερα προκαλούσε τους αστυνομικούς φωνάζοντας «πυροβολείστε με στο πρόσωπο».

Σε βίντεο φαίνονται περαστικοί να επιτίθενται στον δράστη και να τον ακινητοποιούν χρησιμοποιώντας καρέκλες και… καφάσια ενώ στα χέρια του άνδρα είναι εμφανή τα σημάδια από αίμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.