ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Χουριέτ: Εμπλέκει την Ελλάδα με την επίθεση στην Άγκυρα

Χουριέτ: Εμπλέκει την Ελλάδα με την επίθεση στην Άγκυρα

Την Ελλάδα εμπλέκει δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Χουριέτ στο φονικό χτύπημα στην αμερικανική πρεσβεία στην Άγκυρα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας, ο καμικάζι αυτοκτονίας μπήκε στην Τουρκία μέσω της Ελλάδας και συγκεκριμένα μέσω κάποιου ελληνικού νησιού, το οποίο όμως δεν κατονομάζεται.

Ο 30χρονος Ecevit Şanlı, που αναγνωρίστηκε ως μέλος της ακροαριστερής τουρκικής οργάνωσης Επαναστατικό Μέτωπο για την Απελευθέρωση του Λαού (DHKP/C) είχε κάνει φυλακή από το 1997 μέχρι το 2000 επειδή επιτέθηκε με φλογοβόλο κατά στρατοπέδου στην Κωνσταντινούπολη. Έζησε στη Γερμανία, με ψεύτικο διαβατήριο από το 2002. Έκανε αίτηση ασύλου στη χώρα αλλά απορρίφθηκε.

Έπασχε από το θανατηφόρο σύνδρομο Wernicke Korsakoff, ένα επίκτητο σύνδρομο εγκεφαλοπάθειας κατά το οποίο ο εγκέφαλος ατροφεί και ο άνθρωπος πεθαίνει. Το σύνδρομο έχει συνδεθεί με το χρόνιο αλκοολισμό.

Πέρασε στην Τουρκία παράνομα, μέσω Ελλάδας, σύμφωνα με τις τουρκικές αρχές, όμως είναι άγνωστο αν και πόσο καιρό έμεινε στη χώρα μας.

Οι τουρκικές αρχές βρίσκονται σε επαφή με τις γερμανικές για να διερευνηθούν τυχόν διασυνδέσεις του Şanlı στη Γερμανία αλλά και συνεργοί του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr                        

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.