ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αιγύπτιος δικηγόρος μηνύει την Τζένιφερ Λόπεζ για την αποκαλυπτική της εμφάνιση σε συναυλία

Αιγύπτιος δικηγόρος μηνύει την Τζένιφερ Λόπεζ για την αποκαλυπτική της εμφάνιση σε συναυλία

Με την Τζένιφερ Λόπεζ τα «βάζει» ο Αιγύπτιος δικηγόρος Σαμίρ Σάμπρι, που είναι γνωστός για τις αγωγές που ασκεί εναντίον διασημοτήτων.

Αυτή τη φορά ο δικηγόρος κατέθεσε μήνυση εναντίον της Τζένιφερ Λόπεζ, η οποία πρόσφατα έκλεισε τα 50, για τη «διαφανή» ενδυμασία της κατά την πρόσφατη συναυλία που έδωσε στο μεσογειακό θέρετρο της νέας πόλης του Ελ Αλαμέιν. Σε δηλώσεις του σε αιγυπτιακό ειδησεογραφικό πρακτορείο Cairo 24, όπως σημειώνει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Αιγύπτιος δικηγόρος δήλωσε ότι θα υποβάλει καταγγελία στον Γενικό Εισαγγελέα του κράτους εναντίον των διοργανωτών, ισχυριζόμενος ότι η Λόπεζ παρουσιάστηκε στη σκηνή με την επίμαχη ενδυμασία που φέρεται –σύμφωνα πάντοτε με τον Σ. Σάμπρι– να παραβίασε τους κανόνες των Αιγυπτίων, ζητώντας μάλιστα να απαγορευθεί στη διάσημη Αμερικανίδα καλλιτέχνιδα να εισέλθει ξανά στην Αίγυπτο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειωθεί πάντως ότι όπως αναφέρεται στα ρεπορτάζ του αιγυπτιακού τύπου, πολλά από τα φορέματα της Λόπεζ στην συναυλία της Αιγύπτου, που παρουσίασε μεγάλη επιτυχία και με την παρουσία πολλών προσωπικοτήτων, σχεδιάστηκαν από Άραβες σχεδιαστές, όπως η Αιγυπτία Νάγκουα Ζαχράν και οι Λιβανέζοι Ζουαχίρ Μουράντ και Νίκολας Ζέμπραν. Από τα αγγλόφωνα μέσα στην Αίγυπτο, την είδηση αναπαράγει η «Egypt Independent».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.