ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Γυναίκα από την Κίνα σκότωσε με ψαλίδι τον εραστή της επειδή έκανε σχόλιο για το πάχος της

Γυναίκα από την Κίνα σκότωσε με ψαλίδι τον εραστή της επειδή έκανε σχόλιο για το πάχος της

Μια γυναίκα στην Κίνα χτύπησε μέχρι θανάτου τον φίλο της με ένα ψαλίδι, μέσα στη μέση του δρόμου, όταν εκείνος έκανε σχόλιο για το πάχος της.

Ο άτυχος άντρας είχε, προηγουμένως, εμποδίσει τη γυναίκα να αγοράσει ένα παγωτό, λέγοντάς της πως είναι υπέρβαρη, σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης της Κίνας. Η γυναία ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς και συνελήφθη, αμέσως μετά την πράξη της.

Το συμβάν εξελίχθηκε την Τετάρτη, στην πόλη Ζουμαντιάν, στην περιφέρεια Χενάν της κεντρικής Κίνας. Σύμφωνα με την αστυνομία, η γυναίκα επιτέθηκε στον άντρα με ψαλίδι, που το αγόρασε αμέσως μετά τα σχόλια που άκουσε, και τον τραυμάτισε θανάσιμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ζευγάρι είχε βγει έξω για ψώνια, ενώ ήταν μαζί για 20 μέρες περίπου. Ο άντρας ξεψύχησε λίγη ώρα μετά την επίθεση κι ενώ είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.