ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ντ.Τραμπ: «Απέχουμε πάρα πολύ από μια ύφεση»

Ντ.Τραμπ: «Απέχουμε πάρα πολύ από μια ύφεση»

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι η κυβέρνησή του εξετάζει το ενδεχόμενο μείωσης των φόρων, διευκρινίζοντας όμως ότι δεν συζητά να γίνει κάτι επί του παρόντος.

Ο Αμερικανός πρόεδρος πρόσθεσε ότι ανέκαθεν εξέταζε μια μείωση του φόρου επί του συνολικού μισθού και ότι πολλοί άνθρωποι θα ήθελαν να συμβεί κάτι τέτοιο. Η εφημερίδα Washington Post είχε γράψει ότι η κυβέρνηση μελετά μια προσωρινή περικοπή του φόρου αυτού ώστε να δώσει ώθηση στην αμερικανική οικονομία που πρόσφατα άρχισε να εμφανίζει ενδείξεις ότι στο εγγύς μέλλον θα παρουσιάσει επιβράδυνση.

Ο Τραμπ πρόσθεσε ότι θα ήθελε επίσης να μειώσει τον φόρο υπεραξίας και ότι η ομοσπονδιακή τράπεζα (Fed) θα έπρεπε να μειώσει τα επιτόκια κατά μία μονάδα σε βάθος χρόνου.

«Απέχουμε πάρα πολύ από μια ύφεση», τόνισε στους δημοσιογράφους υποδεχόμενος τον πρόεδρο της Ρουμανίας Κλάους Γιοχάνις στον Λευκό Οίκο. Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, σχολίασε μάλιστα ότι η λέξη ύφεση «δεν είναι η αρμόζουσα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις για την επίτευξη μιας εμπορικής συμφωνίας με την Κίνα, είπε ότι το Πεκίνο εξακολουθεί να επιθυμεί μια συμφωνία, για να προσθέσει λίγο αργότερα ότι ο ίδιος δεν είναι έτοιμος για κάτι τέτοιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.