ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Οι ΗΠΑ προειδοποιούν και πάλι για το ιρακινό τάνκερ: «Θα επιβάλουμε με επιθετικό τρόπο τις κυρώσεις»

Οι ΗΠΑ προειδοποιούν και πάλι για το ιρακινό τάνκερ: «Θα επιβάλουμε με επιθετικό τρόπο τις κυρώσεις»

Νέο μήνυμα έστειλαν οι ΗΠΑ αναφορικά με το ζήτημα του ιρανικού τάνκερ, προειδοποιώντας ότι είναι αποφασισμένες να επιβάλουν κυρώσεις με επιθετικό τρόπο σε όποιον παράσχει βοήθεια στο δεξαμενόπλοιο, που πλέει στη Μεσόγειο.

Αξιωματούχος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, που μίλησε στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters θέλοντας να διατηρήσει την ανωνυμία του, σημείωσε ότι “ο ναυτιλιακός τομέας ενημερώθηκε ότι θα εφαρμόσουμε με επιθετικό τρόπο τις αμερικανικές κυρώσεις”. Είχε προηγηθεί τις προηγούμενες ημέρες ανάλογο μήνυμα των ΗΠΑ προς τις χώρες που θα επέτρεπαν στο τάνκερ να δέσει σε λιμάνι τους.

Ο ίδιος αξιωματούχος ξεκαθάρισε πως οι ΗΠΑ θα αναλάβουν δράση εναντίον οποιουδήποτε βοηθήσει με άμεσο ή έμμεσο τρόπο το δεξαμενόπλοιο. “Όλοι οι εμπλεκόμενοι στον ναυτιλιακό τομέα θα πρέπει να επιδείξουν την δέουσα επιμέλεια ώστε να εξασφαλίσουν ότι δεν συνεργάζονται ούτε διευκολύνουν το δεξαμενόπλοιο, άμεσα ή έμμεσα”, προειδοποίησε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι το Adrian Darya 1 ανακοίνωσε ότι αλλάζει ρότα και κατευθύνεται προς την Τουρκία, κάτι ωστόσο που δεν μπορεί να θεωρηθεί βέβαιο ότι θα συμβεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.