Ειρωνικά σχόλια από τα τουρκικά ΜΜΕ για τον Τούρκο αντιναύαρχο: «Τρόμαξαν οι Έλληνες από τον βετεράνο των Ιμίων»!

Ειρωνικά σχόλια από τα τουρκικά ΜΜΕ για τον Τούρκο αντιναύαρχο: «Τρόμαξαν οι Έλληνες από τον βετεράνο των Ιμίων»!

Με ειρωνικά και περιπαιχτικά σχόλια αντιμετωπίζει μερίδα του τουρκικού Τύπου την αντίδραση των ελληνικών ΜΜΕ αναφορικά με την τοποθέτηση πρώην μέλους της SAT-SAS ποτ είχε ανέβει στα Ίμια το 1996 στην ηγεσία της διοίκησης ανατολικής Μεσογείου του τουρκικού Ναυτικού.

«Τα ελληνικά ΜΜΕ είναι πανικοβλημένα από την τοποθέτηση του αντιναύαρχου Ercan Kireçtepe στην ηγεσία του στόλου ανατολικής Μεσογείου», αναφέρει η τουρκική εφημερίδα Yeni Akit.

Όπως συνεχίζει το δημοσίευμα ο Τούρκος αντιναύαρχος σήμερα, ήταν ανάμεσα στους 12 καταδρομείς της SAT που είχαν ανέβει στα Ίμια τον Ιανουάριο του 1996 κατεβάζοντας την ελληνική σημαία.

Όπως αναφέρεται ακόμη «η απόφαση του τουρκικού ανώτατου στρατιωτικού συμβουλίου να τοποθετήσει σε αυτή τη θέση ένα μέλος της SAT που είχε ανέβει στα Ίμια, έχει τρομάξει τους Έλληνες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.