ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η Ρωσία επιστρέφει στην Ουκρανία αιχμαλώτους – Ανάμεσά τους και ένας σκηνοθέτης

Η Ρωσία επιστρέφει στην Ουκρανία αιχμαλώτους – Ανάμεσά τους και ένας σκηνοθέτης

Πίσω στην Ουκρανία, στέλνει η Ρωσία για πρώτη φορά, αιχμαλώτους που κρατούσε τα τελευταία χρόνια.

Οι Ουκρανοί αιχμάλωτοι θα επιστρέψουν αεροπορικώς και μεταξύ αυτών είναι και ο σκηνοθέτης Ολεγκ Σέντσοφ, ο οποίος κρατούνταν σε μια απομακρυσμένη φυλακή στην Αρκτική. Όπως ανέφερε το γραφείο του γενικού εισαγγελέα μέσω Facebook, οι Ουκρανοί αιχμάλωτοι θα επιστραφούν μετά την ολοκλήρωση ανταλλαγής αιχμαλώτων με τη Ρωσία, την ώρα που στην χώρα τους ορκίστηκε ο νέος πρωθυπουργός, Αλέξιι Γκοντσαρούκ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι ρωσικές αρχές μετέφεραν τον Σέντσοφ από μια απομακρυσμένη φυλακή στην Αρκτική στη Μόσχα, εν μέσω συνομιλιών που διεξήγαγαν με το Κίεβο για μια πιθανή ανταλλαγή αιχμαλώτων, όπως είχαν μεταδώσει χθες, Πέμπτη, τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων TASS και Interfax.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.