ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Την κατάρριψη «ισραηλινού τηλεκατευθυνόμενου μη επανδρωμένου αεροσκάφους ανακοίνωσε η Χεζμπολάχ

Την κατάρριψη «ισραηλινού τηλεκατευθυνόμενου μη επανδρωμένου αεροσκάφους ανακοίνωσε η Χεζμπολάχ

Η σιιτική ένοπλη οργάνωση Χεζμπολάχ του Λιβάνου κατέρριψε «τηλεκατευθυνόμενο μη επανδρωμένο αεροσκάφος του Ισραήλ» στα σύνορα των δύο κρατών, κοντά στην πόλη Ραμία, και το αεροσκάφος βρίσκεται στην κατοχή των μαχητών της, μετέδωσε σήμερα το τηλεοπτικό δίκτυο Αλ Μάναρ, που πρόσκειται σε αυτήν.

Το αεροσκάφος καταρρίφθηκε καθώς περνούσε τα σύνορα, μία εβδομάδα έπειτα από μια περιορισμένης έκτασης αναμέτρησης ανάμεσα στο Ισραήλ και το σιιτικό κίνημα που υποστηρίζεται από το Ιράν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μαχητές της Χεζμπολάχ «αντιμετώπισαν με τα απαραίτητα όπλα ένα ισραηλινό τηλεκατευθυνόμενο μη επανδρωμένο αεροσκάφος τη στιγμή που περνούσε τα παλαιστινιολιβανέζικα σύνορα προς την κατεύθυνση της πόλης Ραμία», στον νότιο Λίβανο, σύμφωνα με ανακοίνωση του κινήματος που μετέδωσε το Αλ Μάναρ, όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ. Το UAV καταρρίφθηκε «έξω από την κοινότητα και βρίσκεται στα χέρια» των μαχητών του σιιτικού κινήματος, κατά το ίδιο κείμενο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.