Καζακστάν: Τρένο παρέσυρε λεωφορείο και αυτοκίνητα – Ανατριχιαστικό ατύχημα (βίντεο)

Καζακστάν: Τρένο παρέσυρε λεωφορείο και αυτοκίνητα – Ανατριχιαστικό ατύχημα (βίντεο)

Σοκαριστικό είναι το βίντεο που αποτυπώνει την στιγμή της σύγκρουσης ενός τρένου με ένα λεωφορείο γεμάτο κόσμο και αυτοκίνητα που είχαν μπλοκαριστεί στις γραμμές, στο Καζακστάν.

Το τρένο φαίνεται να έρχεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα και να πέφτει πάνω στα ακινητοποιημένα οχήματα, παρασύροντάς τα δεκάδες μέτρα.

Τα αυτοκίνητα φαίνονται μπλοκαρισμένα πάνω στις γραμμές, προφανώς λόγω κίνησης.

Από την σύγκρουση βρήκε τραγικό θάνατο ο οδηγός του λεωφορείου, ενώ αρκετοί επιβάτες τραυματίστηκαν.

Λίγα δευτερόλεπτα πριν την σύγκρουση ακούγεται η σειρήνα του τρένου που ηχεί δαιμονισμένα, προσπαθώντας να προειδοποιήσει τα οχήματα να φύγουν από τις γραμμές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο οδηγός του λεωφορείου πρόλαβε να ανοίξει την πίσω πόρτα και 57 άτομα κατόρθωσαν να βγουν, πριν την σύγκρουση. Εντούτοις ο ίδιος δεν τα κατάφερε και βρήκε τραγικό θάνατο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.