ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

HΠΑ: 18χρονη απειλούσε να σκοτώσει με καλάσνικοφ 400 άτομα

HΠΑ: 18χρονη απειλούσε να σκοτώσει με καλάσνικοφ 400 άτομα

Στη σύλληψη μιας 18χρονης η οποία απειλούσε να σκοτώσει «400 ανθρώπους για πλάκα» προχώρησαν οι αρχές στην Οκλαχόμα.

Οι αστυνομικοί, μάλιστα, που της πέρασαν χειροπέδες διαπίστωσαν ότι στην κατοχη της είχε μια καραμπίνα και ένα καλάσνικοφ AK-47 με έξι γεμιστήρες αλλά και αρκετές σφαίρες.

Η Αλέξις Γουίλσον συνελήφθη μετά από καταγγελία συναδέλφων της στους οποίους αποκάλυψε ότι είχε αγοράσει ένα ΑΚ-47. Οι δύο καταγγέλοντες είπαν στους αστυνομικούς ότι η 18χρονη τους είχε δείξει φωτογραφίες της ίδιας με τα όπλα και τους είχε πει ότι υπήρχαν άτομα στο παλαιό της σχολείο τα οποία θα ήθελε να πυροβολήσει και να σκοτώσει.

Η Γουίλσον επιχείρησε να δικαιολογηθεί στους αστυνομικούς λέγοντας ότι «αυτό που ήθελα να μάθω στους συναδέλφους μου ήταν να μην φοβούνται τα όπλα» χωρίς, όπως μεταδίδει το NBC, να εξηγεί γιατί έκανε συγκεκριμένες αναφορές για τα άτομα στο παλαιό της σχολείο.

Το εντυπωσιακό είναι ότι η μητέρα της 18χρονης όταν ρωτήθηκε αν γνώριζε ότι η κόρη της είχε αγοράσει ένα ΑΚ-47, απάντησε στους αστυνομικούς ότι ήταν εν γνώσει της γιατί η κόρη της είχε πει ότι συγκέντρωνε χρήματα για το λόγο αυτό.

Οι υπεύθυνοι του σχολείου είπαν ότι η Γουίλσον είχε σταματήσει την φοίτηση στην πρώτη της χρόνια όταν αποβλήθηκε επειδή είχε φέρει μαχαίρι στο σχολείο.

Η 18χρονη κρατείται με εγγύηση 250.000 δολαρίων και αν, τελικά, καταδικαστεί στο δικαστήριο στο οποίο θα οδηγηθεί στις 27 Σεπτεμβρίου, τότε αντιμετωπίζει τον κίνδυνο φυλάκισης έως και 10 ετών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.