Φλόριντα: Τραγικές στιγμές για άνδρα που είδε τη δολοφονία του 23χρονου αδερφού του από κάμερα παρακολούθησης

Φλόριντα: Τραγικές στιγμές για άνδρα που είδε τη δολοφονία του 23χρονου αδερφού του από κάμερα παρακολούθησης

Ένας 23χρονος άνδρας δολοφονήθηκε μέσα στο κατάστημά του στην πόλη Μπέινττον της Φλόριντα των ΗΠΑ. Ο αδερφός του παρακολουθούσε τη δολοφονία σε πραγματικό χρόνο μέσα από ανοιχτό κύκλωμα παρακολούθησης.

Η φρικιαστική υπόθεση συνέβη το βράδυ της Τετάρτης στην πόλη της Φλόριντα των ΗΠΑ, όταν τρεις κουκουλοφόροι εισέβαλαν σε κατάστημα ειδών καπνού και με την απειλή όπλου ανάγκασαν τον 23χρονο Μοχάμεντ Χέιμντ να ανοίξει ένα χρηματοκιβώτιο που διέθετε στο μπάνιο του μαγαζιού.

Στη συνέχεια, ένας από τους άνδρες κατάφερε χτύπημα στον άτυχο άνδρα με την ξιφολόγχη που είχε τοποθετημένη πάνω στο τυφέκιο SKS που κρατούσε, πριν τον πυροβολήσει σχεδόν εξ επαφής στο κεφάλι.

Παρακολούθησε τη δολοφονία του αδερφού του σε πραγματικό χρόνο

Τραγική φιγούρα στην όλη υπόθεση ο αδερφός του θύματος, ο οποίος παρακολουθούσε τα τεκταινόμενα από το κινητό του τηλέφωνο. Σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα της περιοχής ήταν εκείνος που ειδοποίησε της αρχές, αναφέροντας τη ληστεία και πως ο αδερφός του βρισκόταν πεσμένος στο έδαφος.

Ο άνδρας διέθετε εφαρμογή στο κινητό του τηλέφωνο από την οποία μπορούσε να δει εικόνα ζωντανά από το κατάστημα και όπως όλα δείχνουν παρακολούθησε σε πραγματικό χρόνο τη δολοφονία του αδερφού του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν την Πέμπτη τον Αμάντο Ζέπι, ένα 20χρονο που φέρεται να κρατούσε το όπλο με το οποίο δολοφονήθηκε ο Μοχάμεντ Χέιμντ. Ο άνδρας συνελήφθη και προφυλακίστηκε, ενώ στα χέρια των αρχών βρίσκεται και το όπλο του φόνου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.