Ακραία καιρικά φαινόμενα σε διάφορες περιοχές των ΗΠΑ

Ακραία καιρικά φαινόμενα σε διάφορες περιοχές των ΗΠΑ

Στις ΗΠΑ, ήδη σε πολλές περιοχές της Νέας Υόρκης, του Νιου Τζέρσεϊ και της Βοστόνης το χιόνι έχει φτάσει λίγο κάτω από το ένα μέτρο, καθώς η ισχυρή χιονοθύελλα ΝΕΜΟ που πλήττει τις βορειοανατολικές ακτές των ΗΠΑ είναι αρκετά ισχυρή.

Μάλιστα, όπως μεταδίδουν οι New York Times, πολλοί σταθμοί του Μετρό υπάρχει πιθανότητα να κλείσουν λόγω της κακοκαιρίας, ενώ ήδη πολλά πρατήρια σε Στέιτεν Αίλαντ και Κουίνς έχουν ξεμείνει από καύσιμα.

Οι αρχές που έχουν πρόσφατες τις μνήμες από το φονικό πέρασμα του κυκλώνα Σάντι, βρίσκονται σε επιφυλακή και απηύθυναν έκκληση στους κατοίκους να μην βγουν από τα σπίτια τους αν δεν συντρέχει σοβαρός λόγος. Μάλιστα, η Βοστώνη και οι κοινότητες που την περιβάλλουν ανακοίνωσαν ότι τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά την Παρασκευή. Ο Δήμος της Νέας Υόρκης έχει επιστρατεύσει 1.800 εκχιονιστικά έτοιμα να πιάσουν δουλειά, ενώ το Νιου Τζέρσεϊ προετοιμάζεται για μεγάλες πλημμύρες και ισχυρούς ανέμους.

Οι αερογραμμές έχουν ήδη ακυρώσει 2.500 πτήσεις για την Παρασκευή, ενώ ακυρώθηκαν και 550 πτήσεις για το Σάββατο και αναμένεται να ακυρωθούν κι άλλες.

Η κυκλοφορία στην κεντρικότατη γέφυρα Τζορτζ Ουάσινγκτον διεξάγεται με ανώτερη ταχύτητα τα 35 χλμ. την ώρα, εξαιτίας της κακοκαιρίας και της έντονης χιονόπτωσης.

Ωστόσο, όσοι κάτοικοι δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα από το πέρασμα του ΝΕΜΟ και απλώς διασκεδάζουν με το κατά τα άλλα γραφικό τοπίο που δημιουργεί το χιόνι, βρίσκουν τον χρόνο να αναρτούν στα social media βίντεο και φωτογραφίες από τη χιονισμένη Νέα Υόρκη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.