ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Μ.Πομπέο: Στέλνουμε περισσότερα στρατεύματα στον Κόλπο

Μ.Πομπέο: Στέλνουμε περισσότερα στρατεύματα στον Κόλπο

Στην αποστολή επιπλέον στρατευμάτων στην περιοχή του Περσικού Κόλπου προχωρούν οι ΗΠΑ. “Στόχος η άμυνα αλλά και αποτροπή ενός πολέμου με το Ιράν”, εξήγησε ο Αμερικανός Υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο.

Μιλώντας στην εκπομπή Fox News Sunday, ο Πομπέο πρόσθεσε ότι είναι πεπεισμένος πως ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ θα λάμβανε δράση, εάν τέτοιου είδους αποτρεπτικά μέτρα δεν απέδιδαν καρπούς και αυτό είναι κατανοητό από την ιρανική ηγεσία.

Εν τω μεταξύ, ο διευθύνων σύμβουλος της σουηδικής εταιρείας στην οποία ανήκει το Stena Impero, το βρετανικής σημαίας τάνκερ που συνέλαβε η Τεχεράνη τη 19η Ιουλίου, είπε ότι τον ενημέρωσαν πως το δεξαμενόπλοιο ενδέχεται να απελευθερωθεί αργότερα σήμερα.

Ο Έρικ Χάνελ, ο διευθύνων σύμβουλος της Stena Bulk, έκανε δηλώσεις στο κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο της Σουηδίας SVT:

«Λάβαμε πληροφορίες το πρωί ότι φαίνεται πως θα απελευθερώσουν το πλοίο Stena Impero εντός των επόμενων ωρών. Επομένως, καταλαβαίνουμε πως η πολιτική απόφαση για την απελευθέρωση του πλοίου ελήφθη».

Το τάνκερ συνελήφθη δύο εβδομάδες αφότου η Βρετανία συνέλαβε ένα ιρανικό δεξαμενόπλοιο ανοικτά του Γιβραλτάρ, το οποίο κατόπιν απελευθερώθηκε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.