Μεθοριακό επεισόδιο μεταξύ ΕΔ Αζερμπαϊτζάν και Αρμενίας με αποτέλεσμα το θάνατο Αρμένιου Στρατιώτη

Μεθοριακό επεισόδιο μεταξύ ΕΔ Αζερμπαϊτζάν και Αρμενίας με αποτέλεσμα το θάνατο Αρμένιου Στρατιώτη

Σήμερα σύμφωνα με το υπουργείο Άμυνας της Αρμενίας στρατιώτες των ΕΔ του Αζερμπαϊτζάν σκότωσαν ένα  Αρμένιο στρατιώτη  σε μεθοριακό επεισόδιο κοντά στα σύνορα των 2 χωρών μετά απο ανταλλαγή πυροβολισμών.

” Ο  Στρατιώτης  Mher Yeghshatyan, 37 ετών, πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε στις 9 Φεβρουαρίου, ως αποτέλεσμα της παραβίασης της εκεχειρίας από τις ένοπλες δυνάμεις του Αζερμπαϊτζάν,” ανέφερε το υπουργείο της Αρμενίας  σε δήλωσή του.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στο βόρειο-ανατολικό τομέα των συνόρων μεταξύ  Αρμενίας και  Αζερμπαϊτζάν.

” Το  αρμενικό υπουργείο Άμυνας συμμετέχει στην  θλίψη από την απώλεια και εκφράζει την υποστήριξή του προς την οικογένεια του  στρατιώτη Mher Yeghshatyan, τους φίλους και τους συναδέλφους του στρατιώτες“, κατέληξε  το υπουργείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.