ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Προειδοποιεί ο Αμερικανός πρώην υπουργός Άμυνας – Ο ISIS θα ανακάμψει αν οι ΗΠΑ δεν συνεχίσουν τον πόλεμο

Προειδοποιεί ο Αμερικανός πρώην υπουργός Άμυνας – Ο ISIS θα ανακάμψει αν οι ΗΠΑ δεν συνεχίσουν τον πόλεμο

Ο Τζιμ Μάτις, πρώην υπουργός Αμυνας των ΗΠΑ, προειδοποίησε ότι ο ISIS δεν έχει ηττηθεί οριστικά και θα αναγεννηθεί, αν η Ουάσινγκτον δεν συνεχίσει τον πόλεμο εναντίον των τζιχαντιστών.

«Ο ISIS δεν έχει ηττηθεί και πρέπει να συνεχίσουμε να ασκούμε πίεση στο Ισλαμικό Κράτος ώστε να μην ανακάμψει», επισήμανε ο Μάτις μιλώντας στο NBC. «Σε περίπτωση που δεν συνεχίσουμε την πίεση, ο ISIS θα ορθωθεί ξανά. Είναι απόλυτα δεδομένο ότι θα επανακάμψει», προειδοποίησε ο Μάτις, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η άποψη του πρώην επικεφαλής του Πενταγώνου και στρατηγού των Πεζοναυτών εν αποστρατεία έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τη θέση του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος ισχυρίζεται ότι κέρδισε τον πόλεμο με το Ισλαμικό Κράτος. Εξάλλου, ο Μάτις είχε παραιτηθεί τον προηγούμενο Δεκέμβριο, όταν ο Αμερικανός πρόεδρος είχε προαναγγείλει την απόσυρση αμερικανικών δυνάμεων από περιοχές της Συρίας. Τελικά, ο Τραμπ είχε αποφασίσει να διατηρήσει κάποιες δυνάμεις στη χώρα, μετά τις έντονες αντιδράσεις, τόσο εντός των συνόρων όσο και από συμμάχους της Ουάσινγκτον.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.