ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Συρία: Μητέρα κρατά στην αγκαλιά της το ετοιμοθάνατο παιδί της και ξεσπά (βίντεο)

Συρία: Μητέρα κρατά στην αγκαλιά της το ετοιμοθάνατο παιδί της και ξεσπά (βίντεο)

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα σοκαριστικό βίντεο από κουρδικό καταυλισμό στη Συρία το οποίο ανέβασε στο Twitter o αναλυτής Κουρδικών, Συριακών και Τουρκικών θεμάτων, Μουτλού Τσιβίρογλου.

Σε αυτό, μια Κούρδισσα μητέρα κρατά στην αγκαλιά της το ετοιμοθάνατο παιδί της και ξεσπά σε λυγμούς. “Άφησα πίσω μόνο τον άνδρα μου και δεν ξέρω αν είναι ζωντανός. Τι θέλει από εμάς ο Ερντογάν; Κουβάλησα την κόρη μου και έφυγα. Τι θέλει;” αναφέρει η μητέρα.

https://twitter.com/mutludc/status/1182999587080097792

Στη μετάφραση του βίντεο που έγινε viral στα social media αναφέρεται ότι το παιδί είναι νεκρό ωστόσο ο αναλυτής που ανέβασε το απόσπασμα διευκρινίζει ότι το παιδάκι είναι ακόμα ζωντανό, αλλά πάρα πολύ άρρωστο. Στα Κουρδικά ο αραβικός όρος “janaza” χρησιμοποιείται για να εκφράσει το “σχεδόν νεκρός”.

  • Δείτε ολόκληρο το βίντεο με τη συγκλονιστική συνέντευξη της μάνας στο K24TV

“Δεν υπάρχει πουθενά αλλού που μπορώ να πάω. Οι συγγενείς μου έχουν σκοτωθεί. Πού μπορώ να πάρω την κόρη μου; Προσπάθησα να την πάω σε νοσοκομείο, αλλά δεν υπήρχε” λέει μεταξύ άλλων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.