ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Συνελήφθη ο Σάκκο ένας από τους πλέον διαβόητους καταζητούμενους της Europol

Συνελήφθη ο Σάκκο ένας από τους πλέον διαβόητους καταζητούμενους της Europol

Χειροπέδες σε έναν από τους πλέον διαβόητους καταζητούμενους της Europol ο οποίος έχει καταγωγή από την Κύπρο.

Πρόκειται για τον Λεμεσιανό Χαράλαμπο Σάκκο ο οποίος φιγούραρε στις λίστες της Europol τα τελευταία χρόνια.

Η σύλληψη έγινε χθες βράδυ στην Ολλανδία ενώ αναμένεται από σήμερα να εκκινήσουν οι διαδικασίες για έκδοσή του στην Κύπρο.

Ο 40χρονος από το Τραχώνι καταζητείτο σχετικά με διερευνημένη υπόθεση ανθρωποκτονίας, συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης προμήθειας ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Α και παράνομης κατοχής ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Α και Β. Ο εν λόγω καταζητείται για την υπόθεση θανάτου του άτυχου 18χρονου Ιωάννη Ασίκκη στη Λεμεσό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο άτυχος 18χρονος Γιάννης Ασίκκης άφησε την τελευταία του πνοή στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου νοσηλευόταν σε κωματώδη κατάσταση, από χρήση ναρκωτικών. Είχε νοσηλευτεί προηγουμένως στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.