ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

ΗΠΑ: Δυστύχημα με άρμα μάχης σε στρατιωτική βάση στη Τζόρτζια – Τρεις νεκροί

ΗΠΑ: Δυστύχημα με άρμα μάχης σε στρατιωτική βάση στη Τζόρτζια – Τρεις νεκροί

Τρεις στρατιώτες σκοτώθηκαν και άλλοι τρεις τραυματίστηκαν σήμερα σε δυστύχημα με άρμα μάχης κατά τη διάρκεια ασκήσεων στο Φορτ Στιούαρτ, στην Πολιτεία Τζόρτζια, όπως ανακοίνωσε ο αμερικανικός στρατός.

Οι στρατιώτες της 1ης Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας της 3ης Μεραρχίας Πεζικού βρίσκονταν μέσα στο άρμα Bradley Fighting Vehicle (BFV).

“Είμαστε συγκλονισμένοι από το δυστύχημα που σημειώθηκε σήμερα το πρωί κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης στο Φορτ Στιούαρτ”, είπε ο στρατηγός Τόνι Αγκούτο, ο διοικητής της 3ης Μεραρχίας Πεζικού.

Δεν έχει δοθεί καμία πληροφορία σχετικά με τα αίτια του δυστυχήματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο Φορτ Στιούαρτ υπηρετούν περισσότεροι από 18.000 στρατιώτες και 4.000 πολιτικό προσωπικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.