Οι σατανικές αδερφές που δολοφόνησαν την κυρία του σπιτιού επειδή τις κακοποιούσε (βίντεο)

Οι σατανικές αδερφές που δολοφόνησαν την κυρία του σπιτιού επειδή τις κακοποιούσε (βίντεο)

Τον Φεβρουάριο του 1933, οι Γαλλίδες αδελφές Christine και Lea Papin έπιασαν δουλειά ως υπηρέτριες στην οικογένεια Lancelin στο Le Mans της Γαλλίας.

Μήνες αργότερα, αφού η γυναίκα και η ενήλικη κόρη του Monsieur Lancelin δεν εμφανίστηκαν στο προγραμματισμένο τους δείπνο σε εστιατόριο, εκείνος επέστρεψε στο σπίτι τους.

Βρίσκοντας τις πόρτες κλειδωμένες από μέσα, η Lancelin έτρεξε στην αστυνομία για βοήθεια και όταν οι πόρτες άνοιξαν το θέαμα ήταν αποκρουστικό.

Βρήκαν και τις δύο νεκρές ωστόσο σημασία έχει και το τι ακριβώς αντίκρυσαν – τόσο η σύζυγος όσο και η κόρη ήταν χτυπημένες μέχρι θανάτου και χωρίς τα μάτια τους, κάποιος τους τα είχε αφαιρέσει. Τα μάτια της κας Lancelin μάλιστα, βρέθηκαν διπλωμένα στο μαντήλι της.

Όταν αναζήτησαν τις υπηρέτριες τις βρήκαν στο δωμάτιό τους. Γuμνές, ξαπλωμένες στο κρεβάτι.

Οι αδερφές είχαν επιτεθεί στις άτυχες γυναίκες και έπειτα αφαίρεσαν και τα μάτια τους.

Συνελήφθησαν, καιν μετά από οκτώ χρόνια, η Lea απελευθερώθηκε εξαιτίας καλής διαγωγής, ενώ η Christine (που μεταφέρθηκε σε άσυλο) τελικά πέθανε. Όπως μαθεύτηκε αργότερα, η κυρία του σπιτιού κακοποιούσε τις αδερφές όποτε τα κορίτσια «δεν έκαναν αρκετά καλή δουλειά» τις γρονθοκοπούσε.

Το περιστατικό αυτό είχε σημαντική επίδραση σε γάλλους διανοούμενους οι οποίοι θέλησαν να το αναλύσουν, και θεωρήθηκε από μερικούς ως συμβολικό της ταξικής πάλης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.