Όσλο: Κλεμμένο ασθενοφόρο έπεσε πάνω σε πλήθος περαστικών – Αρκετοί τραυματίες – Συνελήφθη ένας ύποπτος

Όσλο: Κλεμμένο ασθενοφόρο έπεσε πάνω σε πλήθος περαστικών – Αρκετοί τραυματίες – Συνελήφθη ένας ύποπτος

Συναγερμός σήμανε πριν από λίγη ώρα στο Όσλο, καθώς ένα κλεμμένο ασθενοφόρο, έπεσε πάνω σε κόσμο.

Η νορβηγική αστυνομία συνέλαβε έναν ύποπτο που έκλεψε ένα ασθενοφόρο και το χρησιμοποίησε για να πέσει πάνω σε ανυποψίαστους περαστικούς, οι οποίο περπατούσαν στον δρόμο της νορβηγικής πρωτεύουσας.

Ο ένοπλος ύποπτος συνελήφθη αλλά δεν τραυματίστηκε, παρά το γεγονός ότι η αστυνομία ανέφερε ότι πυροβόλησε το ασθενοφόρο κατά τη διάρκεια της καταδίωξης του στους δρόμους του Όσλο, όπως αναφέρει το RT. «Έχουμε υπό τον έλεγχό μας ασθενοφόρο το οποίο εκλάπη από ένοπλο. Ανοίξαμε πυρ για να σταματήσουμε τον δράστη, ο οποίος δεν τραυματίστηκε σοβαρά», σημειώνει η αστυνομία σε ενημέρωσή της στο Twitter

Επίσης, σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, πολλοί άνθρωποι τραυματίστηκαν στο περιστατικό αλλά η κατάστασή τους είναι άγνωστη μέχρι αυτή τη στιγμή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο δράστης, μεταξύ άλλων, παρέσυρε ένα καροτσάκι μωρού, με αποτέλεσμα να το τραυματίσει.
https://twitter.com/oslopolitiops/status/1186551626628288512

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.