ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Φρίκη: Βρέθηκε φορτηγό με 39 δολοφονημένους ανθρώπους στο Essex της Βρετανίας (live, φωτό)

Φρίκη: Βρέθηκε φορτηγό με 39 δολοφονημένους ανθρώπους στο Essex της Βρετανίας (live, φωτό)

Σκηνές από το «Essex Boys» ζούνε στο Έσεξ στην Βρετανία όπου βρέθηκε φορτηγό με τριανταεννέα πτώματα και συνελήφθη ο οδηγός.

Οι Αρχές έφτασαν στην περιοχή στις 1:40 το πρωί ώρα Βρετανίας για να ανακαλύψουν τα 39 θύματα στο φορτηγό. Ένας 25χρονος από την Βόρεια Ιρλανδία συνελήφθη για ανθρωποκτονία.

“We believe the lorry is from Bulgaria and entered the country at Holyhead [Wales] on Saturday 19 October…We have arrested the lorry driver in connection with the incident who remains in police custody as our enquiries continue.” ανακοίνωσε η Αστυνομία.

38 ενήλικες κι ένας έφηβος ανάμεσα στα θύματα. Το φορτηγό είχε ξεκινήσει από την Βουλγαρία το περασμένο Σάββατο.

Ο οδηγός ερευνάται για πολλαπλές ανθρωποκτονίες.

Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό πότε και πως έχασαν τη ζωή τους τα 39 θύματα.

“Είναι ένα τραγικό γεγονός. Πολλοί άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους. Οι έρευνες είναι σε εξέλιξη για να μάθουμε τι έγινε“, δήλωσε ο Άντριου Μάρινερ, επικεφαλής της αστυνομίας του Έσσεξ. Εκτίμησε ότι η διαδικασία ταυτοποίησης των θυμάτων θα πάρει πολύ χρόνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

“Πιστεύουμε ότι η νταλίκα είναι από τη Βουλγαρία και μπήκε στη χώρα από το Χόλιχεντ (σ.σ. στην Ουαλία) το περασμένο Σάββατο, 19 Οκτωβρίου“, πρόσθεσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.