Απαγωγή Έλληνα ναυτικού: Για πρώτη φορά οι απαγωγείς επικοινώνησαν με τους διαπραγματευτές

Απαγωγή Έλληνα ναυτικού: Για πρώτη φορά οι απαγωγείς επικοινώνησαν με τους διαπραγματευτές

Η πρώτη επικοινωνία δέκα ολόκληρες μέρες μετά την απαγωγή του Έλληνα ναυτικού από το τάνκερ Elka Aristotle, στο Τόνγκο, έγινε και οι γονείς του έχουν μια αφορμή για να χαμογελάσουν.

Δέκα μέρες μετά, έμαθαν ότι το παιδί τους είναι καλά. Οι διαπραγματευτές, οι οποίοι έχουν αναλάβει να φέρουν εις πέρας τη δύσκολη επιχείρηση φαίνεται να επιβεβαίωσαν ότι ο Έλληνας ναυτικός είναι καλά στην υγεία του.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, οι πειρατές επικοινώνησαν με τους διαπραγματευτές.

Ο ναυτικός είναι καλά στην υγεία του όπως επιβεβαίωσαν οι διαπραγματευτές τους γονείς του.

«Βέβαια γίνεται δουλειά. Από την πρώτη στιγμή γίνεται δουλειά.

Τίποτα περιμένουμε σε αναμονή. Αυτό, τίποτα άλλο σε αναμονή, τίποτα δυστυχώς τίποτα.

Όλοι ψάχνονται και τα υπουργεία είναι και όλοι, αλλά τίποτα. Δεν βγαίνουν αυτοί οι πειρατές να πούνε τι θέλουν…» δήλωσε χαρακτηριστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού ο πατέρας του νεαρού ναυτικού.

Την ίδια ώρα, τo ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών υπό άκρα μυστικότητα, μαζί με την πλοιοκτήτρια εταιρεία και τους Άγγλους διαπραγματευτές, βρίσκονται σε επαφές για την επιστροφή του Έλληνα μηχανικού στην πατρίδα μετά την απαγωγή του.

«Η Μονάδα Διαχείρισης Κρίσεων του Υπουργείου Εξωτερικών είναι σε διαρκή επικοινωνία με την πλοιοκτήτρια εταιρία καθώς και με την οικογένεια του απαχθέντος» τονίζει το Υπουργείο Εξωτερικών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=02OfHrfYfQc&feature=emb_title

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.