ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Πυροβολισμοί σε πάρτι στην Καλιφόρνια: «Πτώματα παντού» λένε οι αστυνομικοί που μπήκαν μέσα (βίντεο)

Πυροβολισμοί σε πάρτι στην Καλιφόρνια: «Πτώματα παντού» λένε οι αστυνομικοί που μπήκαν μέσα (βίντεο)

Πυροβολισμοί έπεσαν στο Φρέσνο, στην Καλιφόρνια, με την αστυνομία να αναφέρει ότι υπάρχουν πολλοί νεκροί, χωρίς να διευκρινίζει τον αριθμό των θυμάτων.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην πόλη Φρέσνο, στην Καλιφόρνια, των ΗΠΑ, κατά τη διάρκεια πάρτι σε αυλή σπιτιού.

Άγνωστος εισέβαλε σε σπίτι και άνοιξε πυρ κατά πάντων. «Οι αστυνομικοί μπήκαν να βρήκαν πτώματα παντού».

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως τουλάχιστον εννέα άνθρωποι έχουν τραυματιστεί ενώ σύμφωνα με τα πρώτα στοιχία τρεις άνδρες σκοτώθηκαν επί τόπου κι άλλος ένας υπέκυψε στα τραύματά του στο νοσοκομείο.

https://twitter.com/SkyNews/status/1196315693714673664

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.