ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ταϊλάνδη: 13χρονη έβαλε τέλος στη ζωή της μετά τον ομαδικό βιaσμό της από έξι άντρες

Ταϊλάνδη: 13χρονη έβαλε τέλος στη ζωή της μετά τον ομαδικό βιaσμό της από έξι άντρες

Τέλος στη ζωή του έβαλε ένα 13χρονο κορίτσι στην Ταϊλάνδη αφού έπεσε θύμα βιaσμού από έξι άνδρες.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της περασμένης Παρασκευής στην Μπανγκόνγκ με το κορίτσι να βουτάει στο κενό από διαμέρισμα πολυκατοικίας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πριν κάνει το απονενοημένο διάβημα, η 13χρονη για την οποία έγινε γνωστό μόνο το παρατσούκλι της, Πίνκι, είχε στείλει μια φωτογραφία σε φίλο της με το μήνυμα «είμαι έτοιμη να φύγω, σε αγαπώ».

Σύμφωνα με την 45χρονη μητέρα της 13χρονης που υπέβαλε καταγγελία στην αστυνομία, ο βιaσμός της 13χρονης είχε σημειωθεί σε διαμέρισμα στις 11 Νοεμβρίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι δύο εκ των βιαστών έχουν συλληφθεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.