ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τι περιέχουν πραγματικά τα εμβόλια;

Τι περιέχουν πραγματικά τα εμβόλια;

Όσο και να ψάξεις να βρεις τις λέξεις για να αποτυπώσεις τα όσα αποκαλύπτονται στο βίντεο που ακολουθεί, νομίζω πως είναι φτωχά…

Σ’ αυτές τις περιπτώσεις, το ανθρώπινο ΥΓΙΕΣ μυαλό, μπλοκάρει. Δεν δέχεται την φρικτή πραγματικότητα κι η ανθρώπινη υπόσταση, νοιώθει ανήμπορη να αντιμετωπίσει παρανοϊκά μυαλά και ψυχές διαβολικές.

Ένας από τους ισχυρισμούς που έχουν οι κατασκευαστές εμβολίων είναι ότι το ανθρώπινο προσδόκιμο ζωής σήμερα σε μεγάλο βαθμό οφείλεται στην έλευση των εμβολίων, δεδομένου ότι ισχυρίζονται ότι τα φάρμακα αποτελούν μια από τις πιο σημαντικές ιατρικές ανακαλύψεις του περασμένου αιώνα, που βοήθησαν να απαλλαγούμε απο ασθένειες.

Το όλο θέμα είναι να πουλήσουν περισσότερα εμβόλια, για να μην βελτιώσουν τη δημόσια υγεία. Και ο γρηγορότερος τρόπος να πωληθούν περισσότερα εμβόλια είναι να σιγουρευτούν οι ίδιοι ότι τα εμβόλια περιέχουν τις χημικές ουσίες και τα μέταλλα που καθιστούν τους ανθρώπους πιό τρωτούς σε λοιμώξεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.