ΗΠΑ: Μεθυσμένη γυναίκα μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την δίδυμη αδερφή της για τα μάτια ενός άνδρα

ΗΠΑ: Μεθυσμένη γυναίκα μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την δίδυμη αδερφή της για τα μάτια ενός άνδρα

Ένα έγκλημα με δράστη και θύμα δύο δίδυμες αδερφές, που συγκλόνισε τις ΗΠΑ, εκδικάζεται στο Νιου Τζέρσεϊ.

Κατηγορούμενη μια 27χρνη, η οποία δολοφόνησε με μαχαιριές την δίδυμη αδερφή της τον περασμένο Ιούνιο, μετά από πάρτι. Η Αμάντα Ραμίρεζ απολογήθηκε στο δικαστήριο και παραδέχτηκε πως σκότωσε την αδερφή της, την ώρα που είχαν έναν καυγά, όντας μεθυσμένες μετά από διασκέδαση με συγγενείς και φίλους. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δύο δίδυμες φέρονται να ενδιαφέρονταν για το ίδιο πρόσωπο, με την κατηγορούμενη να λέει στην απολογία της πως δεν θυμάται καν τι έγινε εκείνο το βράδυ.

«Δεν υπάρχει κάτι που μπορώ να πω και να δικαιολογήσει την πράξη μου. Θέλω μόνο να ξεκαθαρίσω πως ποτέ δεν είχα πρόθεση να σκοτώσω την δίδυμη αδερφή μου», είπε στο δικαστήριο και ζήτησε συγνώμη από την οικογένειά της, ελπίζοντας σε συγχώρεση. Στο πλευρό της ήταν και η μικρή αδερφή της, Μπιάνκα, που ζήτησε επιείκεια από το δικαστήριο.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, η Αμάντα πάσχει από χρόνια κατάθλιψη, με την ίδια πάντως να λέει άλλα στην κατάθεσή της, σε σχέση με την πρώτη της κατάθεση στην αστυνομία τον περασμένο Ιούνιο. Τότε είπε πως ήταν σε αυτοάμυνα, ενώ μετά πως δεν θυμόταν τίποτα γιατί ήταν μεθυσμένες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Αννα φέρεται να συγκατοικούσε για πάνω από δύο χρόνια με έναν πρώην σύντροφο της Αμάντα, κάτι που οι άλλες δύο αδερφές των διδύμων, είπαν στο δικαστήριο πως ποτέ δεν αποτέλεσε πρόβλημα μεταξύ τους. Η ειρωνεία είναι πως λίγη ώρα πριν την δολοφονία της αδερφής της, τα δύο κορίτσια πόσταραν φωτογραφία τους στα σόσιαλ, όπου φαίνονταν να διασκεδάζουν χωρίς να υπάρχει κάποιο πρόβλημα μεταξύ τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.