ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Φρίκη στις ΗΠΑ: Τέσσερις νεκροί μετά από ομηρία στη Μινεσότα – Ανάμεσά τους δύο παιδιά

Φρίκη στις ΗΠΑ: Τέσσερις νεκροί μετά από ομηρία στη Μινεσότα – Ανάμεσά τους δύο παιδιά

Το αποτρόπαιο θέαμα τεσσάρων νεκρών ανθρώπων, εκ των οποίων τα δύο παιδιά, αντίκρισαν οι αστυνομικοί στη Μινεσότα των Ηνωμένων Πολιτειών, μετά από υπόθεση ομηρίας που έλαβε χώρα από νωρίς το πρωί της Κυριακής.

Η αστυνομία ενημερώθηκε για πυροβολισμούς σε σπίτι, την Κυριακή το πρωί. Κλιμάκια της αστυνομίας έσπευσαν αμέσως στο σημείο, όπου εντόπισαν δύο μικρά παιδιά να είναι πεσμένα και νεκρά στην αυλή, με σφαίρες από πυροβόλο όπλο.

Ο δράστης ήταν ακόμα εκεί, ωστόσο είχε εισβάλει στο σπίτι και κρατούσε ομήρους. «Τα παιδιά έπαιζαν στην αυλή με το χιόνι και τότε τα πυροβόλησε ο δράστης. Δεν είναι σαφές γιατί ήταν εκεί μόνα τους. Είναι τρομερό, είναι μία τραγωδία», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Πυροβολισμοί ακούστηκαν και μέσα από το σπίτι. Αμέσως εκκενώθηκαν τα γύρω σπίτια και η αστυνομία απέκλεισε το σπίτι. Η SWAT, με ειδικούς διαπραγματευτές, προσπάθησε να κερδίσει χρόνο, χρησιμοποιώντας μάλιστα ένα ειδικό ρομπότ, ώστε να καταγραφεί η κατάσταση μέσα στο σπίτι.

Μετά από αρκετές αποτυχημένες προσπάθειες, γύρω στις 2 μετά το μεσημέρι, οι ειδικές δυνάμεις της SWAT εισέβαλαν στο σπίτι. Εκεί βρήκαν έναν νεκρό άντρα, ο οποίος πιστεύεται πως ήταν ο δράστης και μία γυναίκα, η οποία είχε ήταν θανάσιμα χτυπημένη από σφαίρες. Πιθανόν, ο δράστης να σκότωσε τα παιδιά στην αυλή, να μπήκε μέσα στο σπίτι, να σκότωσε τη γυναίκα και κατόπιν να αυτοκτόνησε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η σχέση μεταξύ του δράστη και των θυμάτων δεν έχει διευκρινιστεί, ωστόσο δεν αποκλείεται να πρόκειται για οικογενειακή υπόθεση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.