ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

ΗΠΑ: Άνδρας έστησε «παγίδα» με πυροβόλο σε επίδοξους κλέφτες και σκοτώθηκε ο ίδιος καταλάθος

ΗΠΑ: Άνδρας έστησε «παγίδα» με πυροβόλο σε επίδοξους κλέφτες και σκοτώθηκε ο ίδιος καταλάθος

Τραγικό θάνατο βρήκε την Ημέρα των Ευχαριστιών ένα 65χρονος άνδρας από το Μέιν των ΗΠΑ, όταν μια «παγίδα» που είχε στήσει στο σπίτι του εναντίον επίδοξων ληστών με ένα πυροβόλο όπλο, εκπυρσοκρότησε κατά λάθος και τραυμάτισε θανάσιμα τον ίδιο.

Σύμφωνα με την Guardian, που επικαλείται ανακοίνωση που εξέδωσε το αστυνομικό τμήμα του Βαν Μπιούρεν στο Facebook, ο Ronald Cyr κάλεσε την Άμεση Δράση νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης, και είπε στο τηλεφωνικό κέντρο ότι είχε δεχθεί πυροβολισμό. Αμέσως κατέφθασε περιπολικό και ασθενοφόρο στο σπίτι του ηλικιωμένου άνδρα, ωστόσο ο τραυματισμός του ήταν σοβαρός, και τελικά ο 65χρονος άνδρας ξεψύχησε λίγη ώρα αργότερα.

Οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο γρήγορα διαπίστωσαν ότι η μπροστινή πόρτα του σπιτιού του Cyr ήταν «εξοπλισμένη με μια συσκευή σχεδιασμένη ώστε να προκαλεί τον πυροβολισμό ενός περίστροφου, αν προσπαθούσε κάποιος να μπει μέσα στο σπίτι». Διάσπαρτες στην οικία ήταν και άλλες «συσκευές άγνωστης λειτουργίας», με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να καλέσουν τελικά την ειδική μονάδα πυροτεχνουργών του τοπικού τμήματος, για να αξιολογήσουν την επικινδυνότητά τους.

Μετά από εκτενή έρευνα που διεξήχθη στο σπίτι του Cyr το πρωί της Παρασκευής, οι Αρχές αποφάνθηκαν ότι ο άνδρας έχασε τη ζωή του από «την ακούσια εκπυρσοκρότηση μίας από τις αυτοσχέδιες συσκευές του».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Άτομα από το οικογενειακό περιβάλλον του 65χρονου άνδρα, με τους οποίους επικοινώνησε η βρετανική εφημερίδα, ισχυρίστηκαν ότι το σπίτι του Cyr είχε γίνει επανειλημμένα στόχος κλεφτών και ότι ο ίδιος είχε πάει στην Αστυνομία για να παραπονεθεί, αλλά δεν τον είχαν λάβει σοβαρά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.