ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Χαβάη: Ναύτης πυροβόλησε και σκότωσε δύο άτομα στη βάση του Περλ Χάρμπορ – Αυτοκτόνησε ο δράστης

Χαβάη: Ναύτης πυροβόλησε και σκότωσε δύο άτομα στη βάση του Περλ Χάρμπορ – Αυτοκτόνησε ο δράστης

Πανικός επικράτησε το μεσημέρι της Τετάρτης (τοπική ώρα) στη βάση Περλ Χάρμπορ-Χίκαμ του αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού και της αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας στη Χαβάη όταν ένας ναύτης άνοιξε πυρ με αποτέλεσμα να τραυματίσει θανάσιμα και να τραυματίσει βαριά τρία άτομα, μέλη του πολιτικού προσωπικού της βάσης.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του ναυτικού των ΗΠΑ ο δράστης, τα κίνητρα του οποίου είναι για την ώρα άγνωστα, μετά την επίθεσή του αυτοκτόνησε.

Η επίθεση κατά την ίδια πηγή πραγματοποιήθηκε σε έναν χώρο συντήρησης για πυρηνικά υποβρύχια.

Ο τραυματίας, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Ναυτικού των ΗΠΑ νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο.

Λόγω της επίθεσης η βάση παρέμεινε κλειστή για αρκετές ώρες με τον συναγερμό πλέον να έχει λήξει.

«Άκουσα τους πυροβολισμούς, κοίταξα από το παράθυρό μου και είδα τρία άτομα στο έδαφος. Την ίδια ώρα είδα και τον δράστη, ο οποίος υποθέτω ότι ήταν ναύτης γιατί φορούσε στολή να βάζει το πιστόλι στο κεφάλι του και να αυτοπυροβολείται» δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας στο κανάλι KGMB/KHNL.

Στη βάση ζουν και δραστηριοποιούνται συνολικά περισσότεροι από 66.000 άνθρωποι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι σε δύο ημέρες είναι προγραμματισμένη η τελετή μνήμης για την επίθεση των Ιαπώνων στο Περλ Χάρμπορ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.