3 άνθρωποι νεκροί από κατάρρευση κτιρίου στο Ναϊρόμπι

3 άνθρωποι νεκροί από κατάρρευση κτιρίου στο Ναϊρόμπι

Tουλάχιστον τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και 27 τραυματίστηκαν σήμερα, όταν πολυκατοικία κατέρρευσε στην πρωτεύουσα της Κένυας, Ναϊρόμπι, έγινε γνωστό από την αστυνομία, την ώρα που οι διασώστες δίνουν μάχη να απεγκλωβίσουν μία γυναίκα, οι φωνές της οποίας αντηχούν κάτω από τα χαλάσματα.

Πλήθος ανθρώπων έχει συγκεντρωθεί γύρω από τα συντρίμμια, περιμένοντας νέα των οικογενειών και των φίλων τους, καθώς αστυνομικοί, διασώστες και εθελοντές ψάχνουν με τη βοήθεια ενός εκσκαφέα.

Ο Ερυθρός Σταυρός της Κένυας ανέφερε ότι 11 άνθρωποι ανασύρθηκαν έως αργά το απόγευμα, σχεδόν 5 ώρες μετά την κατάρρευση του εξαώροφου κτιρίου. Δεν είναι σαφές πόσοι άνθρωποι παραμένουν εγκλωβισμένοι στα χαλάσματα του κτιρίου, όπου βρίσκονταν 57 διαμερίσματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 27 διακομίστηκαν σε νοσοκομεία για τις πρώτες βοήθειες. Ένας έχει τραυματιστεί σοβαρά, είπε ο Ρέουμπεν Ντόλο, ο διοικητής της αστυνομίας του Ναϊρόμπι στο Reuters.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.