ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Η επιτροπή διεθνών σχέσεων της Γερουσίας ψήφισε τις κυρώσεις κατά της Τουρκίας

Η επιτροπή διεθνών σχέσεων της Γερουσίας ψήφισε τις κυρώσεις κατά της Τουρκίας

Η Επιτροπή Διεθνών Σχέσεων της Γερουσίας των ΗΠΑ ψήφισε τις κυρώσεις εναντίον της Τουρκίας, με ψήφους 18 υπέρ και 4 κατά. Η ψηφοφορία πραγματοποιήθηκε παρά τις προσπάθειες κάποιων Γερουσιαστών να την αναβάλουν.

«Kάποιοι προσπαθούν να κρατήσουν την Αμερική όμηρο της Τουρκίας», δήλωσε ο γερουσιαστής που πρόσκειται στο ελληνικό λόμπι, Ρόμπερτ Μενέντεζ και πρόσθεσε: «Οι ενέργειες της Τουρκίας κατά το παρελθόν έτος ήταν πραγματικά καταθλιπτικές. Αυτό το νομοσχέδιο καθιστά σαφές στην Τουρκία ότι η συμπεριφορά της σε σχέση με την Συρία είναι απαράδεκτη και η αγορά του συστήματος S-400 είναι αδύνατη».

«Ήρθε η ώρα η Γερουσία ενωμένη να αναγκάσει την Τουρκία να αλλάξει συμπεριφορά» είπε ο ρεπουμπλικανός πρόεδρος Επιτροπής Διεθνών Σχέσεων μετά την ψήφιση νομοσχεδίου κυρώσεων. «Η Τουρκία στρέφεται εναντίον των ΗΠΑ και των συμμάχων, δεν πρόκειται για μια απλή διαφωνία», ανέφερε ο Τζιμ Ρις.

Για να ισχύσουν οι κυρώσεις πρέπει να εγκριθούν από την Ολομέλεια της Γερουσίας και από την πρόεδρο Ν.Τραμπ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.