ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

«Οι Patriot μας κοστίζουν 6 εκατ. ευρώ το χρόνο»

«Οι Patriot μας κοστίζουν 6 εκατ. ευρώ το χρόνο»

Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας İsmet Yılmaz δήλωσε σήμερα πως οι Νατοϊκοί πύραυλοι Patriot που είναι εγκατεστημένοι στην Τουρκία πρόκειται να στοιχήσουν στο τουρκικό δημόσιο περί τα 6,3 εκατ. ευρώ (15 εκατ. τουρκικές λίρες) το χρόνο.

Ο Yılmaz έκανε τις δηλώσεις αυτές κατά τη διάρκεια επίσκεψής του  σήμερα στις περιοχές των Αδάνων και του Καχραμανμαρά από κοινού με τον Γερμανό υπουργό Άμυνας Thomas de Maiziere και τον Ολλανδό υπουργό Άμυνας Jeanine Hennis-Plasschaert με σκοπό να επιθεωρήσουν από τις πυροβολαρχίες των Patriot  κάτι που αναμένεται και η Γερμανίδα Καγκελάριος η οποία βρίσκεται στην Τουρκία για επίσημη επίσκεψη.

Ο Τούρκος υπουργός εξέφρασε την ικανοποίησή του για την άμεση όπως είπε ανταπόκριση στο αίτημα της Τουρκίας για προστασία από τα Νατοϊκά αντιαεροπορικά συστήματα.

Σε ερώτηση για κόστος εγκατάστασης των Γερμανικών και Ολλανδικών 2ατριοτ o Yılmaz είπε πως η δημιουργία των υποδομών είναι δική μας ευθύνη, ενώ τα υπόλοιπα κόστη θα επιβαρύνουν τις χώρες που εμπλέκονται. Εμείς αναμένεται να πληρώνουμε περί τα 15 εκατ. λίρες το χρόνο.  

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.