ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μπανγκλαντές: Ισλαμιστές ζητούν τον απαγχονισμό μπλόγκερς

Μπανγκλαντές: Ισλαμιστές ζητούν τον απαγχονισμό μπλόγκερς

Τουλάχιστον τρεις διαδηλωτές σκοτώθηκαν στο κέντρο του Μπανγκλαντές κατά τις συγκρούσεις με την αστυνομία. Οι διαδηλωτές έπαιρναν μέρος σε διαμαρτυρία, που οργανώθηκε από τη συμμαχία ισλαμικών κομμάτων.

Οι διαδηλωτές ζητούσαν τον απαγχονισμό των μπλόγκερς, των οποίων τις πρόσφατες αναρτήσεις στο διαδίκτυο θεωρούν βλασφημία. Οι αστυνομικοί δηλώνουν ότι άνοιξαν πυρ κατά του πλήθους, προσπαθώντας να αμυνθούν από τους διαδηλωτές, οι οποίοι ήταν οπλισμένοι με πυροβόλα όπλα, ξύλα και τούβλα.

Στην πρωτεύουσα του Μπανγκλαντές  Ντάκα  εκατοντάδες άνθρωποι συμμετείχαν σε διαφορετική διαδήλωση κατά των ισλαμιστών. Οι συμμετέχοντες σε αυτή τη διαδήλωση ζητούσαν την εκτέλεση των ηγετών των ισλαμιστών, οι οποίοι κατηγορούνται για εγκλήματα πολέμου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr           

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.