ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

ΗΠΑ: Ζήτησε από δικαστήριο να λύσει τις διαφορές με την πρώην του μέσω ξιφομαχίας και προθεσμία για να βρει… σπαθιά

ΗΠΑ: Ζήτησε από δικαστήριο να λύσει τις διαφορές με την πρώην του μέσω ξιφομαχίας και προθεσμία για να βρει… σπαθιά

Όταν ένα ζευγάρι αποφασίζει να δώσει τέλος στο γάμο του, πολλές ακραίες συμπεριφορές μπορούν να υπάρξουν μέχρι την έκδοση του διαζυγίου. Ακόμη περισσότερες δε, να ειπωθούν εντός των δικαστικών αιθουσών.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο 40χρονος David Ostrom από τις ΗΠΑ που ζήτησε- και με τη βούλα του νόμου- να… μονομαχήσει με σπαθιά με την μέλλουσα τέως σύζυγό του προκειμένου να λύσουν έτσι τις διαφορές τους.

Σύμφωνα με την δικογραφία ο 40χρονος αναφέρει ότι η 38χρονη εν διαστάσει σύζυγός του, Bridgette Ostrom και ο δικηγόρος της, Matthew Hudson, τον «κατέστρεψαν νομικά».

Σύμφωνα με το AP, η διαμάχη του πρώην ζευγαριού αφορά στην κηδεμονία, το δικαίωμα επισκέψεων και τις πληρωμές φόρου ακινήτων.

Ο δικαστής έχει τη δυνατότητα να επιτρέψει στους δύο «να λύσουν τις διαφορές τους στο πεδίο της μάχης, νομικά» όπως υποστηρίζει ο David Ostrom, συμπληρώνοντας μάλιστα πως η δίκη -μέσω μονομαχίας- «δεν απαγορεύτηκε ποτέ ούτε περιορίστηκε ως δικαίωμα στις ΗΠΑ».

Επιπλέον, ζητάει περιθώριο 12 εβδομάδων για να μπορέσει να βρει… σπαθιά σαμουράι!

«Νομίζω ότι απάντησα στον παραλογισμό του κ. Hudson, με τον δικό μου παραλογισμό» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο 40χρονος ενώ, παράλληλα, διευκρίνισε ότι η σύζυγός του μπορεί, αν θέλει, να επιλέξει τον δικηγόρο της ως εκπρόσωπό της στη μάχη.

Από την πλευρά του, ο συνήγορος της 38χρονης ζητώντας από τον δικαστή απόρριψη του αιτήματος της αντίπαλης πλευράς, δήλωσε ότι με δεδομένο πως μία μονομαχία ίσως καταλήξει σε θάνατο «τέτοια επακόλουθα πιθανότατα υπερέχουν των ζητημάτων που σχετίζονται με τη φορολογία και την κηδεμονία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται πάντως πως μέχρι στιγμής ο δικαστής δεν απορρίπτει ούτε κάνει αποδεκτό το αίτημα τονίζοντας πως δεν σκοπεύει να βγάλει σύντομα απόφαση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.