Ο έξυπνος τρόπος μιας γυναίκας να καταγγείλει περιστατικό βίας – Δεν φαντάζεστε πως ξεγέλασε το δράστη

Ο έξυπνος τρόπος μιας γυναίκας να καταγγείλει περιστατικό βίας – Δεν φαντάζεστε πως ξεγέλασε το δράστη

Η ιστορία που έρχεται από το Όρεγκον των ΗΠΑ, είναι η ευχάριστη είδηση της εβδομάδας που έπαιζε σε όλα τα δελτία ειδήσεων της χώρας.

Μια γυναίκα που έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας, κατάφερε να ξεγελάσει τον δράστη και να ειδοποιήσει την αστυνομία, η οποία επενέβη και τον συνέλαβε.

Μάλιστα η αστυνομία δημοσιοποίησε την ιστορία χωρίς τα στοιχεία της κοπέλας, για να δώσει θάρρος και σε άλλες κοπέλες να κάνουν το ίδιο.

Προσποιούμενη ότι παραγγέλνει πίτσα κάλεσε την αστυνομία. δείτε τον διάλογο που ακολούθησε.

Teneyck: Oregon 911 Γυναίκα: Θα ήθελα να παραγγείλω μια πίτσα στην [διεύθυνση τάδε].

Teneyck: Καλέσατε το 911 για να παραγγείλετε πίτσα; Γυναίκα: Ναι. Διαμέρισμα [τάδε].

Teneyck: Αυτό είναι λάθος νούμερο για πίτσα… Γυναίκα: Όχι, όχι, όχι, δεν καταλαβαίνετε.

Teneyck: Τώρα καταλαβαίνω. Αργότερα στην κλήση, η γυναίκα βρήκε μερικούς δημιουργικούς τρόπους για να απαντάει στις ερωτήσεις Ναι/Όχι που της έκανε ο Τeneyck, σχετικά με το πόσο κινδυνεύει και τι είδους βοήθεια χρειάζονται.

Τeneyck: Ο άλλος είναι ακόμη εκεί; Γυναίκα: Ναι, χρειάζομαι μεγάλη πίτσα. Teneyck:

Εντάξει. Γιατρό, χρειάζεστε γιατρό; Γυναίκα: Όχι, με πεπερόνι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με αυτόν τον τρόπο η αστυνομία έφθασε στο σημείο σε δέκα λεπτά και ο δράστης οδηγήθηκε με χειροπέδες στη φυλακή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.