ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ληστές μπούκαραν σε κοσμηματοπωλείο αλλά… εγκλωβίστηκαν (βίντεο)

Ληστές μπούκαραν σε κοσμηματοπωλείο αλλά… εγκλωβίστηκαν (βίντεο)

Οι απελπισμένες προσπάθειες των ληστών να διαφύγουν από ένα κλειδωμένο κοσμηματοπωλείο έγιναν viral και σκόρπισαν τρελό γέλιο σε αρκετούς χρήστες των social media.

Συγκεκριμένα, τρεις ατζαμήδες ληστές «χτύπησαν» ένα κατάστημα με κοσμήματα στο Λονδίνο, φεύγοντας με λεία 26 χιλ. ευρώ σε κοσμήματα και προκαλώντας ζημιές αξίας 6,5 χιλ. ευρώ στο μαγαζί, σύμφωνα με την εφημερίδα Independent.

Όμως, οι ληστές έγιναν περίγελος στο Διαδίκτυο, γιατί ο υπάλληλος κατόρθωσε να πατήσει το συναγερμό, να κρυφτεί στο μπάνιο και να κλειδώσει τους κλέφτες μέσα στο μαγαζί.

Ένας απο τους ληστές αναγνωρίστηκε από την αστυνομία από τατουάζ
Συνειδητοποιώντας ότι είναι κλειδωμένοι και ότι οι αστυνομικοί καταφθάνουν από λεπτό σε λεπτό, οι ληστές πανικοβλήθηκαν κι άρχισαν τις απελπισμένες προσπάθειες να βγουν από το κοσμηματοπωλείο. Τελικά τα κατάφεραν, αλλά το κακό είχε ήδη γίνει.

Οι γκάφες τους και ο πανικός τους τούς μετέτρεψαν σε πρόσκαιρους αστέρες των κοινωνικών δικτύων, μιας και το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του κοσμηματοπωλείου αναρτήθηκε στα social media από τη Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου κι έγινε viral.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα Independent, η αστυνομία έχει ήδη αναγνωρίσει έναν από τους ληστές στο πρόσωπο του Άντριου Έλιοτ, χάρη σε χαρακτηριστικό τατουάζ στο λαιμό, και ο ίδιος παραδέχτηκε την ενοχή του για τη ληστεία.
https://twitter.com/OmoGbajaBiamila/status/1217025794515423232

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.